Jobb hos oss

Differ er i dag over 60 ansatte i Skandinavia og har kontorer i Oslo, Bergen og Stockholm. Vi har et sosialt og inspirerende arbeidsmiljø som preges av engasjement og trivsel.

Differ er i kraftig vekst og søker løpende flere talenter:

Siviløkonom, sivilingeniør,
MBA eller MSc


Sterke akademiske resultater

0-8 års relevant erfaring avhengig av tiltenkt stilling (Associate: 0-2, Senior Associate 2-5 og Engagement Manager 5-8)

Gode analytiske evner med spesielt fokus på kvantitativ problemløsning; Forretningsforståelse og evne til å se hva som skaper verdi for kunder; Driv og evne til å gjøre mennesker rundt deg enda bedre; Flytende norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.

Master eller tilsvarende innen teknologi / økonomi


Teknologiforståelse: Forstå systemer og samspillet mellom mennesker og maskin, gjerne med utviklingserfaring og/ eller interesse.

Prossesforståelse: Forstå prosess- og arbeidsflyt kombinert med å se muligheter for forbedring, gjerne ved hjelp av LEAN; Høyt presisjonsnivå og høy gjennomføringsevne.
Nysgjerrig og søkende etter nye muligheter for økt kunnskap.
Flytende norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.

Vi oppfordrer nyutdannede til å søke.
Søk ved å sende søknadsbrev, CV og karakterutskrifter til: bard.amundsen@differ.com. Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Ønsker du å ta en prat med en av våre ansatte om hvordan det er å jobbe i Differ, så ring eller send mail til Benedikte, Vetle, Steinar eller Rune.

Benedikte Tveit


Vetle Nilsen


+47 98 46 64 92
Vetle.Nilsen@differ.com

Steinar S. Holtskog


Rune Tungen


+47 91 16 14 67
rune.tungen@differ.com